Ex-spelers en trainers

Nieuws over spelers, bestuur, wedstrijden, ... Alles wat Club gerelateerd is.
Sanders
Profvoetballer
Berichten: 371
Lid geworden op: 04 okt 2021, 15:03

Re: Ex-spelers en trainers

Bericht door Sanders »

t4nd schreef: 24 jan 2023, 11:01
Tiki Taka schreef: 24 jan 2023, 09:12 laten we onze eigen jeugd dan te makkelijk gaan en geven we ze te weinig kansen?
Ik vind het een dubbele vraag :-).

Op dit moment vind ik het normaal dat we ze minder kansen geven. De ploeg draait minder dan vierkant en een jonge gast erin smijten is alles of niks spelen. Nusa is gestart tegen Charleroi maar hij kreeg bijna geen enkele goeie bal, waarna hij eruit gehaald werd aan de rust. Op die manier verbrand je die jongen. Mbamba heeft ooit moeten depanneren in de defensie (samen met nog een jonge gast als ik me niet vergis) en dat experiment faalde toen ook compleet.

Maar de voorbije seizoenen toen het beter ging had de jeugd wél kansen kunnen krijgen. Door ze regelmatig te laten spelen (en dan bedoel ik meer dan 10min) integreren ze zich en nemen ze sowieso stappen. Als je ziet wat NXT presteert kan je er alleen maar respect voor hebben - maar toch lees je dan dat we bezig zijn met een spits terwijl Vermant het goed doet.
Ik sluit mij hier bij aan.
De jeugd had zeker kansen mogen krijgen. Spileers heeft ons bijvoorbeeld voortreffelijk geholpen eerder dit seizoen. Dat is een deftige kans krijgen. Nu weet je dat je op hem kan vertrouwen als het nodig is. Maar zoals je zelf aanhaalt moet je ze inderdaad op de juiste moment brengen. Al denk ik niet dat Nusa zou verbrand zijn, hij kan er niet aan doen dat de ganse ploeg zo zwak was de eerste helft.

De match van Mbamba is vorig jaar op Gent denk ik: Mechele geflankeerd door Mbamba en Van der Brempt. (Als ik niet mis ben)
Vermant doet het inderdaad goed voor zijn eerste jaar in 1B, maar dat is nog altijd niet hetzelfde als de top van 1A. Als je elftal goed draait, kan je Vermant zijn kans eens geven. Als je hem nu zou zetten, in een ploeg dat vierkant draait, gaat hij ook geen deftige ballen krijgen.
Stassin doet het voor de mauven ook niet slecht in 1B, maar ondanks de malaise daar kozen ze ook voor Raman ter vervanging van Silva. In een slecht draaiend elftal een jongeling droppen is echt niet simpel.

Het is zeer leuk voor Engels dat hij het meteen goed doet, want dan ben je meteen wat gelanceerd. Laten we hem evalueren binnen enkele matchen.
Als het blijkt dat hij moeiteloos meedraait bij Augsburg, dan kan je de vraag stellen waarom hij noch door Hoefkens, noch door Parker werd opgepikt voor zelfs nog maar een wedstrijdselectie.
Gebruikersavatar
Vergas Ronald
"Moderator"
Berichten: 786
Lid geworden op: 31 mei 2016, 19:48

Re: Ex-spelers en trainers

Bericht door Vergas Ronald »

PetjeFCB schreef: 24 jan 2023, 06:26Ruud mag zondag niet meespelen aangezien Club nog een deel van zijn loon betaalt
Ah wist ik niet, dan hebben we chance want is op enkele weken de draaischijf geworden bij Zulte.
PRESS [CTRL + W] FOR BEST RESULTS
IsO
Basisspeler
Berichten: 2479
Lid geworden op: 02 jun 2016, 17:14

Re: Ex-spelers en trainers

Bericht door IsO »

Iemand die dit artikel over Vossen kan delen?
https://www.hln.be/zulte-waregem/jelle- ... ~a23d7886/
Plaats reactie