Forumscouting

Alle transfernieuws

Moderator: Bosko

Sanders
Supersub
Berichten: 1224
Lid geworden op: 04 okt 2021, 15:03

Re: Forumscouting

Bericht door Sanders »

ClubFanVinne schreef: 01 mei 2024, 23:46
Sanders schreef: 01 mei 2024, 19:51
ClubFanVinne schreef: 01 mei 2024, 13:23
Vergas Ronald schreef: 17 apr 2024, 20:44
Sanders schreef: 10 apr 2024, 13:23Het is niet omdat Mignolet eens 2x geblesseerd uitvalt, dat we hem plots moeten wegdoen. Zijn niveau is nog altijd meer dan degelijk genoeg voor ons. Van mij mag Mignolet zeker nog blijven staan
Goed genoeg is understatement. Mignolet gaat hier gewoon z'n contract uit doen, dat zie je zo, mogelijks zelfs nog één of twee jaar bij krijgen afhankelijk van zijn fysiek als 'm 38 is. Die gaat niet meer naar buitenland op zijn leeftijd en in België wil of kan niemand contract zoals dat van Mignolet (of Vanaken) betalen. Die verdienen premier league lonen hé, wat gaat STVV doen om Mignolet te betalen als hij 37 is, een deel in euros en de rest in drankbonnetjes :mrgreen:
De vraag is, is dit ten voordele van de ploeg want 4.5 milj euro per jaar is niet weinig en als je een gelijkwaardig keeper kan hebben voor 500k per jaar dan zijn dit serieuze kosten die niet opwegen tegen de punten die het ons opbrengt. De loon kosten van club zijn erg hoog en wegen niet op tegen de kwaliteit in onze kern als je ziet dat ploegen zoals Ajax, psv, Benfica,Porto,Lille allemaal veel lagere loon kosten hebben dan wij dan is er toch iets die moet veranderen. Willen we uiteindelijk een vaste subtopper worden in Europa.
Ik ben geen financieel expert en ken al zeker niet de manier van verloning en belastingen in Frankrijk, Portugal of Nederland. Maar het lijkt mij nogal moeilijk om een Belgische verloning te vergelijken met een buitenlandse verloning?
Op wat baseer je u voor te vergelijken met die ploegen?
Bijvoorbeeld voor het loon van een Mignolet zou je het loon van Neres en Kokcu van Benfica kunnen betalen. Dat zijn 2 toppers vooral die laatste die maar 1.8 milj euro verdient ipv 4.5 voor Mignolet.
Ik begrijp u volledig dat je de vraag kan/mag stellen of dergelijk loon nog gewettigd is voor Mignolet op zijn leeftijd. Hij heeft zijn verdiensten, bij ons en bij Liverpool. Hij verdient natuurlijk geen 4,5 miljoen netto, maar dat is wel wat hij "kost" aan de club. Ik heb geen idee wat de verhouding bruto-netto is voor profvoetballers in Benfica. Mogelijks is er daar ook een ander bonus- en/of premiesysteem. En dan zijn er waarschijnlijk nog een hele hoop contractuele en fiscale zaken die van tel zijn. Met enkel deze informatie is het voor mij een beetje appelen en peren vergelijken.

Daarnaast zit je met het feit dat Kokcu afgelopen zomer van Feyenoord overkwam, een marktwaarde heeft van 30 miljoen en in 40 matchen meedeed.
Neres heeft een marktwaarde van 25 miljoen en deed in 34 matchen mee. Beiden spelen regelmatig voor Benfica, een club die hoger aangeschreven staat dan ons Clubje. Puur op marktwaarde kunnen we die spelers dus niet halen, laat staan of we aantrekkelijk zijn voor een (quasi-)basisspeler bij Benfica. Benfica heeft nu eenmaal meer exposure naar andere Europese topclubs momenteel.
Beide spelers zitten ook nog op een ander moment in hun carrière dan Mignolet én Mignolet kwam uit de Premier League, waar de lonen altijd abnormaal hoger liggen. Dat laatste dragen wij bij Club nu eenmaal mee.

Maar de vraag mag gesteld worden als je het financiële, interne plaatje bekijkt.

Let wel: tot twee maand geleden zou niemand zich afgevraagd hebben of Mignolet zijn loon waard is. Plots doet Jackers het boven verwachting goed en haalt hij een hoog niveau. Had Jackers een normaal niveau van een invallersdoelman gehaald, dan was de hele Jackers-Mignolet-duur loon misschien niet eens een discussie waard geweest en hadden we allemaal geroepen dat Mignolet sowieso terug in doel mocht als hij fit zou zijn.
Alles moet je ook wat in perspectief zien.
maartendr81
Belofte
Berichten: 260
Lid geworden op: 04 jul 2022, 15:57

Re: Forumscouting

Bericht door maartendr81 »

Bepaalde spelers met ervaring, en al zeker doelmannen, hebben meer kwaliteiten binnen een ploeg dan alleen de voetbaltechnische. 4,5M is uiteraard zeer veel geld voor ons. Maar ik denk dat enkel Hayen en de staff kan oordelen of dit nog opbrengt. Daarnaast moet je ook rekening houden met het verschil in loonlasten berekening tussen verschillende landen. Ik weet niet of je die 4,5 en 1,8 zomaar mag vergelijken? En derde punt dat ik belangrijk vind, is hoe je met je boegbeelden omgaat als club. Zolang Simon hetzelfde presteert als zijn opvolger moet je uit respect hem dit gunnen. Wat niet wil zeggen dat je naar volgend jaar een herevaluatie kan maken. Zoals ik al eerder aangaf kan je misschien met beide doelmannen een overgangsregeling maken?
Sanders
Supersub
Berichten: 1224
Lid geworden op: 04 okt 2021, 15:03

Re: Forumscouting

Bericht door Sanders »

Totaal onrealistisch, maar Thiago Alcantara zijn contract bij Liverpool wordt niet verlengd.
Het is een man van glas, maar een geweldige passeur. Op zijn top is dat echt genieten om naar te kijken.
Tiki Taka
Sterspeler
Berichten: 5339
Lid geworden op: 30 mei 2016, 10:08

Re: Forumscouting

Bericht door Tiki Taka »

Zou Club een doorverkoop percentage bedongen heb op de transfer van Kossounou naar Bayern Leverkusen?
Een aantal premier league ploegen zouden concrete belangstelling (Liverpool, Man U) betonen en men spreekt over minimum 60 miljoen.
IsO
Sleutelspeler
Berichten: 3521
Lid geworden op: 02 jun 2016, 17:14

Re: Forumscouting

Bericht door IsO »

Tiki Taka schreef: 22 mei 2024, 13:36 Zou Club een doorverkoop percentage bedongen heb op de transfer van Kossounou naar Bayern Leverkusen?
Een aantal premier league ploegen zouden concrete belangstelling (Liverpool, Man U) betonen en men spreekt over minimum 60 miljoen.
Ik denk het niet. Er werden toen blijkbaar wel wat miljoenen aan bonussen bedongen bovenop het voor een verdediger al zeer stevige basistransferbedrag, maar ik vind niks terug over een doorverkoopclausule. Althans niets betrouwbaars.
CRS006
Jeugdspeler
Berichten: 104
Lid geworden op: 09 mar 2018, 08:30

Re: Forumscouting

Bericht door CRS006 »

Een voorstel die voor velen waarschijnlijk NOT DONE zal zijn. Ik hoop en ga er er toch ook ergens vanuit dat we opnieuw kampioen spelen.

Ergens vind ik als we opnieuw die “volgende” stap willen en moeten zetten in onze evolutie en dat we soms moeten durven afscheid nemen van gevestigde waarden.

Wel wil ik daar duidelijk aan toevoegen dat dit ook met het nodige respect moet gebeuren en niet opnieuw zoals met Vormer geweest. Neen, voor bepalende spelers die heel belangrijk waren voor ons succes moeten we wel het nodige respect tonen/hebben.

Ik hoor velen zeggen dat we het zware loon van Boyata moeten zien weg te werken. Ben ik helemaal mee eens. Zo’n zwaar loon voor een speler die 0,0 voor ons doet moet er uit. Dit zorgt dat er ruimte komt voor eventueel een dure topper te gaan halen.

Ook is door de goeie prestaties van Jackers het loon van Mignolet hier ergens als besproken geweest. Simon heeft een enorm zwaar loon ( wat hij op zich gezien de behaalde successen wel waard was/is).

Hij is nu 36 jaar en is nog steeds naar Belgische normen een heel goede keeper. Wel vind ik persoonlijk dat het beste er wat af is. Vooral dan zijn explosiviteit. Heeft er dit seizoen toch wat ballen binnengelaten dat hij 1-2 seizoenen geleden toch wel zou gehad hebben. Maar het belangrijkste is dat hij dit seizoen al een paar keer geblesseerd is uitgevallen. Ik vrees dat dit toch ook wat met de leeftijd heeft te maken.

Nu dit gezegd zijnde en er vanuitgaande dat hij er niet jonger op wordt en waarschijnlijker de komende jaren nog meer last zal hebben van blessures.

… Casteels …

Een jongere en imo betere doelman die ook gewoon 1-2 miljoen goedkoper in loonlast gaat zijn. Is nog maar 31 en kunnen we opnieuw 4-5 jaar een wereldkeeper tussen onze palen hebben.

Ook is hij zomaar vrij binnen te halen. Imo toch een zeldzame kans voor een speler van zijn kaliber. Mocht hij nu bv naar Antwerpen of anderlecht gaan zou ik echt zo jaloers zijn.

En zou nu ook een nog groter uithangbord zijn voor onze club nu hij de eerste keeper bij de Duivels is.
maartendr81
Belofte
Berichten: 260
Lid geworden op: 04 jul 2022, 15:57

Re: Forumscouting

Bericht door maartendr81 »

Ik begrijp de gedachtegang. Maar dat zou op dit moment ook wel nefast zijn voor de afspraken die met Jackers gemaakt zijn. Ik ga er vanuit (puur op basis van speculatie) dat ze hem iets hebben beloofd naar de toekomst toe. Ik kan mij niet voorstellen dat hij anders zou getekend hebben, daar waar hij waarschijnlijk andere ploegen had (weliswaar van minder niveau) waar hij eerste doelman kon zijn. Dan creëer je een situatie zoals bij de mauve (dupé/schmeichel) waar ik persoolijk toch niet zo trots op zou zijn.
Maar het klopt wel dat zo'n doelman, transfervrij kunnen oppikken, een buitenkansje is.
IsO
Sleutelspeler
Berichten: 3521
Lid geworden op: 02 jun 2016, 17:14

Re: Forumscouting

Bericht door IsO »

De naam van Alexander Aravena duikt weer op. Chileense aanvaller/linksbuiten
https://x.com/SupersubJPL/status/179371 ... 33419?s=19
Bert Verheyen
Tester
Berichten: 6
Lid geworden op: 06 okt 2020, 08:40

Re: Forumscouting

Bericht door Bert Verheyen »

Matte Smets en Mathias Delorge zouden toch twee no-brainers moeten zijn.

Alexander Aravena, Lucas Assadi, Oscar Perea, Edmund Baidoo, Malick Yalcouyé zijn alvast interessante geruchten.

Voor de spits (topprioriteit) toch eens polsen naar Rafiu Durosinmi (topper maar duur).
Nog enkele namen om in de gaten te houden:
- Fotis Ioannidis (Panathinaikos)
- Alexander Lind (Silkeborg)
- Orri Oskarsson (Kopenhagen)
- Amin Chiakha (Kopenhagen)
- Franculino (Midtjylland)
- Dor Turgeman (Maccabi Tel-Aviv)
- Idan Toklomati (Maccabi Petah Tikva)
- Youssuf Sylla (Charleroi)
- Stefanos Tzimas (PAOK)
macfall
Jeugdspeler
Berichten: 153
Lid geworden op: 25 jan 2021, 15:25

Re: Forumscouting

Bericht door macfall »

kompany is weg bij burnley. Die heeft de halve jupkes league gekocht; ik gok dat er een stuk of 5 volgend seizoen ook op onze belgische velden te vinden zullen zijn
CRS006
Jeugdspeler
Berichten: 104
Lid geworden op: 09 mar 2018, 08:30

Re: Forumscouting

Bericht door CRS006 »

Bert Verheyen schreef: 28 mei 2024, 11:12 Matte Smets en Mathias Delorge zouden toch twee no-brainers moeten zijn.

Alexander Aravena, Lucas Assadi, Oscar Perea, Edmund Baidoo, Malick Yalcouyé zijn alvast interessante geruchten.

Voor de spits (topprioriteit) toch eens polsen naar Rafiu Durosinmi (topper maar duur).
Nog enkele namen om in de gaten te houden:
- Fotis Ioannidis (Panathinaikos)
- Alexander Lind (Silkeborg)
- Orri Oskarsson (Kopenhagen)
- Amin Chiakha (Kopenhagen)
- Franculino (Midtjylland)
- Dor Turgeman (Maccabi Tel-Aviv)
- Idan Toklomati (Maccabi Petah Tikva)
- Youssuf Sylla (Charleroi)
- Stefanos Tzimas (PAOK)
Rafiu Durosinmi Zou idd de ideale opvolger kunnen zijn. Wat ik er al van gezien heb lijkt het mij zelfs iemand die een betere balaanname, dribbel en techniek heeft dat Thiago. Zou ik dus zeker graag zien komen.

Hoe graag ik hem zie spelen (nog nooit een voetballer bij Club gezien die zo technisch begaafd is als Nusa). Als je er + 30 miljoen voor kan krijgen zou ik niet twijfelen. Kan zonder problemen 3-4 man dribbelen maar verliest dan steeds het overzicht met als resultaat 0 rendement. Dus bij zo’n bedragen een grote strik rond.

Voor dat bedrag kan je 3 deftige winters gaan halen die een veel hoger rendement halen. Ik ben wel fan van Skoras en hij doet ook soms waanzinnig dribbels. Maar toch heb ik het gevoel dat het toch te weinig is om echt te kunnen zeggen dat is basismateriaal bij een ploeg die CL speelt. Speelt soms 20 minuten alles kapot en dan zie je hem gewoonweg niet meer.

Ook al werden we alsnog kampioen hoop ik toch dat ze niet blind zijn voor de enorme gebreken die deze ploeg had. Deftige versterking in de verdediging met minsten een goeie lcv.

Op het middenveld zitten we vrij goed.

En dan een waardige vervanger voor Thiago en 2-3 wingers die wel rendement halen.

En ik blijf erbij. De situatie van Casteels in de gaten houden. Gouden kans om gratis een wereldkeper binnen te halen en opnieuw zeker 4 -5 jaar over een topkeeper te kunnen beschikken.

Dan ben ik vrij zeker dat we volgend seizoen die tweede ster behalen.
CRS006
Jeugdspeler
Berichten: 104
Lid geworden op: 09 mar 2018, 08:30

Re: Forumscouting

Bericht door CRS006 »

Bert Verheyen schreef: 28 mei 2024, 11:12 Matte Smets en Mathias Delorge zouden toch twee no-brainers moeten zijn.

Alexander Aravena, Lucas Assadi, Oscar Perea, Edmund Baidoo, Malick Yalcouyé zijn alvast interessante geruchten.

Voor de spits (topprioriteit) toch eens polsen naar Rafiu Durosinmi (topper maar duur).
Nog enkele namen om in de gaten te houden:
- Fotis Ioannidis (Panathinaikos)
- Alexander Lind (Silkeborg)
- Orri Oskarsson (Kopenhagen)
- Amin Chiakha (Kopenhagen)
- Franculino (Midtjylland)
- Dor Turgeman (Maccabi Tel-Aviv)
- Idan Toklomati (Maccabi Petah Tikva)
- Youssuf Sylla (Charleroi)
- Stefanos Tzimas (PAOK)
Rafiu Durosinmi Zou idd de ideale opvolger kunnen zijn. Wat ik er al van gezien heb lijkt het mij zelfs iemand die een betere balaanname, dribbel en techniek heeft dat Thiago. Zou ik dus zeker graag zien komen.

Hoe graag ik hem zie spelen (nog nooit een voetballer bij Club gezien die zo technisch begaafd is als Nusa). Als je er + 30 miljoen voor kan krijgen zou ik niet twijfelen. Kan zonder problemen 3-4 man dribbelen maar verliest dan steeds het overzicht met als resultaat 0 rendement. Dus bij zo’n bedragen een grote strik rond.

Voor dat bedrag kan je 3 deftige winters gaan halen die een veel hoger rendement halen. Ik ben wel fan van Skoras en hij doet ook soms waanzinnig dribbels. Maar toch heb ik het gevoel dat het toch te weinig is om echt te kunnen zeggen dat is basismateriaal bij een ploeg die CL speelt. Speelt soms 20 minuten alles kapot en dan zie je hem gewoonweg niet meer.

Ook al werden we alsnog kampioen hoop ik toch dat ze niet blind zijn voor de enorme gebreken die deze ploeg had. Deftige versterking in de verdediging met minsten een goeie lcv.

Op het middenveld zitten we vrij goed.

En dan een waardige vervanger voor Thiago en 2-3 wingers die wel rendement halen.

En ik blijf erbij. De situatie van Casteels in de gaten houden. Gouden kans om gratis een wereldkeper binnen te halen en opnieuw zeker 4 -5 jaar over een topkeeper te kunnen beschikken.

Dan ben ik vrij zeker dat we volgend seizoen die tweede ster behalen.
Sanders
Supersub
Berichten: 1224
Lid geworden op: 04 okt 2021, 15:03

Re: Forumscouting

Bericht door Sanders »

CRS006 schreef: 29 mei 2024, 13:40
[spoiler]
Bert Verheyen schreef: 28 mei 2024, 11:12 Matte Smets en Mathias Delorge zouden toch twee no-brainers moeten zijn.

Alexander Aravena, Lucas Assadi, Oscar Perea, Edmund Baidoo, Malick Yalcouyé zijn alvast interessante geruchten.

Voor de spits (topprioriteit) toch eens polsen naar Rafiu Durosinmi (topper maar duur).
Nog enkele namen om in de gaten te houden:
- Fotis Ioannidis (Panathinaikos)
- Alexander Lind (Silkeborg)
- Orri Oskarsson (Kopenhagen)
- Amin Chiakha (Kopenhagen)
- Franculino (Midtjylland)
- Dor Turgeman (Maccabi Tel-Aviv)
- Idan Toklomati (Maccabi Petah Tikva)
- Youssuf Sylla (Charleroi)
- Stefanos Tzimas (PAOK)
Rafiu Durosinmi Zou idd de ideale opvolger kunnen zijn. Wat ik er al van gezien heb lijkt het mij zelfs iemand die een betere balaanname, dribbel en techniek heeft dat Thiago. Zou ik dus zeker graag zien komen.

Hoe graag ik hem zie spelen (nog nooit een voetballer bij Club gezien die zo technisch begaafd is als Nusa). Als je er + 30 miljoen voor kan krijgen zou ik niet twijfelen. Kan zonder problemen 3-4 man dribbelen maar verliest dan steeds het overzicht met als resultaat 0 rendement. Dus bij zo’n bedragen een grote strik rond.

Voor dat bedrag kan je 3 deftige winters gaan halen die een veel hoger rendement halen. Ik ben wel fan van Skoras en hij doet ook soms waanzinnig dribbels. Maar toch heb ik het gevoel dat het toch te weinig is om echt te kunnen zeggen dat is basismateriaal bij een ploeg die CL speelt. Speelt soms 20 minuten alles kapot en dan zie je hem gewoonweg niet meer.

Ook al werden we alsnog kampioen hoop ik toch dat ze niet blind zijn voor de enorme gebreken die deze ploeg had. Deftige versterking in de verdediging met minsten een goeie lcv.

Op het middenveld zitten we vrij goed.

En dan een waardige vervanger voor Thiago en 2-3 wingers die wel rendement halen.
En ik blijf erbij. De situatie van Casteels in de gaten houden. Gouden kans om gratis een wereldkeper binnen te halen en opnieuw zeker 4 -5 jaar over een topkeeper te kunnen beschikken.

Dan ben ik vrij zeker dat we volgend seizoen die tweede ster behalen.
En hoe zie je de situatie dan met Mignolet en Jackers?

Mignolet heeft nog een contract tot de zomer van 2026 (2 jaar) en een huidige marktwaarde van 2,8 miljoen? Naar het buitenland zie ik die niet meer vertrekken, niet op zijn leeftijd nadat hij voor een transfer naar België koos met zijn gezin in zijn achterhoofd. Een binnenlandse club kan de transfersom wel betalen, maar nooit zijn loon.
Zijn contract ontbinden kost ons 2 jaarlonen en hij is één van de grootverdieners bij ons. Dus in dat geval kost het ons een +/- 4 miljoen euro.
Hij lijkt ook niet aan te sturen op een einde van zijn carrière. Er lijkt ook geen signaal te zijn dat hij moet vertrekken van het bestuur.

Daarnaast heb je juist Jackers vastgelegd. Ook hij lijkt te blijven en zich nog een seizoen te schikken in de invallersrol.

Waar plaats je dan Casteels? Hij is transfervrij, dus je zal een aanzienlijke tekenpremie moeten betalen. Hij zou momenteel ook ongeveer hetzelfde salaris hebben bij Wolfsburg. Financieel profijt gaan we ons daar dus niet aan doen.

Dat lijken mij 3 te goede keepers voor 1 positie.
IsO
Sleutelspeler
Berichten: 3521
Lid geworden op: 02 jun 2016, 17:14

Re: Forumscouting

Bericht door IsO »

CRS006 schreef: 29 mei 2024, 13:40
Bert Verheyen schreef: 28 mei 2024, 11:12 Matte Smets en Mathias Delorge zouden toch twee no-brainers moeten zijn.

Alexander Aravena, Lucas Assadi, Oscar Perea, Edmund Baidoo, Malick Yalcouyé zijn alvast interessante geruchten.

Voor de spits (topprioriteit) toch eens polsen naar Rafiu Durosinmi (topper maar duur).
Nog enkele namen om in de gaten te houden:
- Fotis Ioannidis (Panathinaikos)
- Alexander Lind (Silkeborg)
- Orri Oskarsson (Kopenhagen)
- Amin Chiakha (Kopenhagen)
- Franculino (Midtjylland)
- Dor Turgeman (Maccabi Tel-Aviv)
- Idan Toklomati (Maccabi Petah Tikva)
- Youssuf Sylla (Charleroi)
- Stefanos Tzimas (PAOK)
Rafiu Durosinmi Zou idd de ideale opvolger kunnen zijn. Wat ik er al van gezien heb lijkt het mij zelfs iemand die een betere balaanname, dribbel en techniek heeft dat Thiago. Zou ik dus zeker graag zien komen.

Hoe graag ik hem zie spelen (nog nooit een voetballer bij Club gezien die zo technisch begaafd is als Nusa). Als je er + 30 miljoen voor kan krijgen zou ik niet twijfelen. Kan zonder problemen 3-4 man dribbelen maar verliest dan steeds het overzicht met als resultaat 0 rendement. Dus bij zo’n bedragen een grote strik rond.

Voor dat bedrag kan je 3 deftige winters gaan halen die een veel hoger rendement halen. Ik ben wel fan van Skoras en hij doet ook soms waanzinnig dribbels. Maar toch heb ik het gevoel dat het toch te weinig is om echt te kunnen zeggen dat is basismateriaal bij een ploeg die CL speelt. Speelt soms 20 minuten alles kapot en dan zie je hem gewoonweg niet meer.

Ook al werden we alsnog kampioen hoop ik toch dat ze niet blind zijn voor de enorme gebreken die deze ploeg had. Deftige versterking in de verdediging met minsten een goeie lcv.

Op het middenveld zitten we vrij goed.

En dan een waardige vervanger voor Thiago en 2-3 wingers die wel rendement halen.

En ik blijf erbij. De situatie van Casteels in de gaten houden. Gouden kans om gratis een wereldkeper binnen te halen en opnieuw zeker 4 -5 jaar over een topkeeper te kunnen beschikken.

Dan ben ik vrij zeker dat we volgend seizoen die tweede ster behalen.
Hoe is Durosinmi in defensief opzicht? Want naast scoren was dat natuurlijk waar Thiago in uitblonk: zijn (defensieve) meerwaarde zonder bal ook in de matchen waarin hij het moeilijker had om tot scoren te komen.

Op het middenveld vertrekt sowieso Balanta. Een gelijkaardig type als hem zit er niet echt in onze kern denk ik. Jashari zal zeker ook energie brengen, maar is een ander type dan Eder. Audoor (indien die terug bij ons zou aansluiten) ook. We moeten denk ik ook rekening houden met een vertrek van Onyedika.

Wat het rendement van Nusa betreft: Doku werd ook verweten geen rendement te halen, en zit nu bij City. Nusa is voor mij een gelijkaardig verhaal: uitstekende dribbelaar, en wel degelijk indicaties van een (potentieel) eindproduct. Zoals Sanders al aanhaalde, was hij in de reguliere (waarin hij niet zo veel speelde, maar toch ongeveer 1000 minuten geloof ik), bij de beste voor shot creating actions en zelfs de allerbeste voor goal creating actions per 90 speelminuten. Dat naast zijn topstats voor progressive carries en successful take on %.
Sanders
Supersub
Berichten: 1224
Lid geworden op: 04 okt 2021, 15:03

Re: Forumscouting

Bericht door Sanders »

CRS006 schreef: 29 mei 2024, 13:40

En ik blijf erbij. De situatie van Casteels in de gaten houden. Gouden kans om gratis een wereldkeper binnen te halen en opnieuw zeker 4 -5 jaar over een topkeeper te kunnen beschikken.
Het Nieuwsblad meldt vandaag dat Casteels naar alle waarschijnlijkheid naar Saudi-Arabië vertrekt. anderlecht, dat echt wel interesse toonde, kon zijn looneisen niet inwilligen. Het feit dat Casteels dan voor het Midden-Oosten kiest, doet mij vermoeden dat ook wij zijn loon niet zouden willen betalen hebben als we al interesse zouden gehad hebben.
Het is geweten dat Club zijn loonmassa probeert te verkleinen.
Plaats reactie